NYHETER

Platsannons Legitimerad djursjukskötare.pdf

Coronavirus SARS-CoV-2 och Covid-19

I hela världen pågår ett stort utbrott med coronaviruset SARS-CoV-2 som leder till sjukdomen Covid-19. Folkhälsomyndigheten uppmanar alla att skydda sig själv och andra för att minska smittspridningen. 

För att säkerställa djurskyddet håller kliniken i nuläget öppet som vanligt men erbjuder lösningar för att undvika smittspridning på kliniken. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att förhindra smittspridning, så stanna hemma om du upplever minsta förkylningssymtom. 

Tillhör man en riskgrupp eller bara helt enkelt inte vill ta några risker att bli smittad så erbjuder vi er att lämna in sitt djur redan vid dörren. Betalningen kan sedan ske via Swish så man slipper komma in och knappa på betalterminalen.  

Man kan också välja att i stället bli inslussad på ett undersökningsrum för att slippa sitta i väntrummet. 

Tack vara att vi är en lite klinik med endast två anställda är omsättningen av kunder förhållandevis låg och därför även smittrycket. 

Säg till i förväg om du önskar något av ovanstående alternativ.


För de djurägare inom Kalmar kommun som under coronakrisen önskar köpa mer hund- och kattfoder erbjuder vi gratis hemleverans med Swish som betalningsalternativ.


Att tänka på:
  • Stanna hemma vid förkylningssymtom
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun
  • Använd handsprit om handtvätt saknas